Balder mid. Neoprenstövel. Svart.

I lager.

799 kr

            Ring eller mejla för att beställa.

            0645-41037  072-238 47 44

            Susanne 0702081886

               [email protected]


 • Finns i storlekarna: 35-47
 • Artikelnr: 616
 • Material: neopren, fleece, gummi
 • Färg: svart
 • Neoprenstövel Balder - halvhög stövel med mjukt fleecefoder

  Balder är en helt ny typ av allroundstövel, som underlättar användning i kombination med byxor och annan utrustning. Dessutom väldigt mjuk, skön och praktisk att använda till vardags.

  Balder är en neoprenstövel, där en hel värmeisolerande 5.5 mm neoprensocka med mjukt fleecefoder, förseglas och görs vattentät. Fotdelen täcks sedan med naturgummi. Neopren är en syntetiskt tillverkad gummitextil, med helt unika värmeisolerande egenskaper. Neopren isolerar kroppsvärmen runt foten och säkerställer en varm och behaglig upplevelse.

  Balder har ett mjukt värmeisolerande innerfoder tillverkad av luftig fleece. Kombinationen av neopren och fleecefoder, ger en riktigt varm och behagligt smidig stövel med ett brett användningsområde.

  Mönstret i Balders yttersula säkerställer ett extra bra fäste på ojämna och halare underlag. Tack vare materialval är Balder extra lätt, vilket gör stöveln ännu mera bekväm för vardagligt användande.

  Balder har utrustats med reflex upptill på stövelskaftet, för att förbättra säkerheten och synbarheten under årets mörkare årstider.

  Balder är en unisexstövel, och passar lika bra för män som kvinnor. Tillverkas i storlekarna 35-47.